Vastasyntyneelle

Kun vastasyntynyttä mennään ensimmäistä kertaa tapaamaan, usein tuliaisena halutaan viedä jokin lahja. Lahja voi olla jotain koko perheen yhteiseksi iloksi tai vain vastasyntyneelle tarkoitettua. Alla esitellään muutama lahjaidea vastasyntyneelle. Toki lahjat sopivat myös ristiäis-/ nimiäislahjoiksi.

“Äiti ja lapsi siipien suojassa”-tuikkualunen on herkkä, kaunis ja näyttävä  lahja vauvaperheeseen. Tuote on valmistettu resinistä ja sen korkeus on 21cm. Tuikkualusessa on paikka yhdelle lämpökynttilälle. Voit tilata tuotteen täältä.

Äiti ja lapsi siipien suojassa 29€

Pienenä tuliaisena vastasyntyneelle voisi viedä pienen hopeoidun haikaran(kuvassa alla). Haikara on koristeltu Swarovskin kristalleilla, joista värivaihtoehtoina ovat sininen ja pinkki. Nokassaan haikara kantaa kirkasta pisaranmuotoista kristallia. Haikara on kevyt, joten se sopii hyvin myös käytettäväksi ristiäiskakunkoristeena. Haikaran siipienväli on 10cm. Voit tilata tuotteen verkkokaupasta, lahja vauvalle-kategorian alta, josta löytyy lisää hyviä lahjaideoita vastasyntyneelle.

Haikara koriste pinkeillä Swaroskin kristalleilla 24€

 

Toimituskulut 0€!

Toimitamme Koruilonan verkkokaupasta ostetut tuotteet ilman toimituskuluja.

Yhteystiedot

 • Koru- ja lahjatavaraliike
  KoruIlona

  Keskustie 30
  97700 Ranua

  puh. +358 44 362 3822
  koruilona@gmail.com

 • Palveluksessa
  arkisin klo 10-17
  lauantaisin klo 10-14
  sunnuntaisin levätään