Kummilahja

Kultainen kastesormus 109€

Kummilahjoista suosituimpia ovat erilaiset kehykset ja säästöpossut. Suosittu kummilahja on myös hopeasta tai kullasta valmistettu kastesormus. Alla on esitelty muutamia hyviä kummilahjaideoita sormuksista näyttäviin kehyksiin.

Kastesormuksia valmistetaan sekä kullasta että hopeasta. Kastesormuksia tehdään yhtä kokoa, halkaisija noin 10mm. Kastesormuksista löytyy monia malleja molemmista materiaaleista tehtynä, kuten esimerkiksi suomi leijona, suojelusenkeli, kukka sekä useita eri variaatioita kivellisistä kastesormuksista. Poikavauvojen suosituin sormusmalli on ollut kantasormus, johon voidaan kaivertaa etunimen ensimmäinen kirjain ja tyttövauvoilla punaisella tai pinkillä kivellä olevat sormukset ovat olleet suosittuja. Voit tutustua KoruIlonan kastesormus valikoimaan verkkokaupassa, lahja vauvalle-kategoriassa.

Valokuvakehyksiä on saatavilla monesta materiaalista muun muassa tinasta, tinapintaisia, hopeisia ja hopeoituja. Valmistusmateriaaleista arvoikkaimpia ovat hopea ja tina, jotka myös kestävät parhaiten ajan saatossa. Alla olevassa kuvassa on tinasta valmistettu kehys, jossa on pieni kuvapaikka keskellä sekä kaiverruspaikat lapsen, vanhempien sekä isovanhempien nimille.

Tinakehys 74€

Mikäli etsit jotain hieman erikoisempaa kehystä, voisi maailmanpyörän-mallinen valokuvakehys olla hyvä valinta. Maailmapyörässä on keskellä yksi isompi kuvapaikka, johon voidaan kaivertaa lapsen nimi. Sekä 12 pienempää kuvapaikkaa lapsen ensimmäiselle 12-kuukaudelle. Maailmanpyörä on samalla soittorasia joka soittaa rock-a-bye-baby-laulua. Myös kehyksen jalustassa on tilaa kaiverruslaatalle, johon voi kaivertaa esimerkiksi lapsen syntymätiedot tai vaikka runon.

Maailmanpyörä valokuvakehys/soittorasia 79€

Toimituskulut 0€!

Toimitamme Koruilonan verkkokaupasta ostetut tuotteet ilman toimituskuluja.

Yhteystiedot

 • Koru- ja lahjatavaraliike
  KoruIlona

  Keskustie 30
  97700 Ranua

  puh. +358 44 362 3822
  koruilona@gmail.com

 • Palveluksessa
  arkisin klo 10-17
  lauantaisin klo 10-14
  sunnuntaisin levätään